ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΙΑΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους στην Κρύα Βρύση για το έγγραφο απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την επανασύσταση του Δήμου Κρύας Βρύσης. 

Συγκεκριμένα με το υπ' αριθμόν ΔΙΔΑΔ/Φ.69/194/οικ.280/30-2-2022 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών που αποτελεί απάντηση στο αίτημα για επανασύσταση του Δήμου στην Κρύα Βρύση, αυτό θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό μόνο εάν υπήρχε συνένωση με την Δημοτική Ενότητα Μεγάλου Αλεξάνδρου και οριζόταν ως έδρα η Κοινότητα των Γαλατάδων. 

Το Υπουργείο θέλοντας να αιτιολογήσει την πρόταση αναφέρει ότι η Δημοτική Ενότητα Μεγάλου Αλεξάνδρου θα δώσει ώθηση στο νέο Δήμο τόσο πληθυσμιακά όσο και οικονομικά. 


Αφήνει βέβαια ένα παραθυράκι όσον αφορά τον ορισμό της έδρας (για Γαλατάδες) αφού υπογραμμίζει ότι θα μπορούσε να συζητηθεί και η Κρύα Βρύση, αλλά όλα θα κριθούν από την απογραφή πληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Από την μεριά τους οι φορείς της Κρύας Βρύσης δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη και θα σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους. 

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP